A szellemi tulajdon védelme
 

Idén is lesz Dobbantó tréning

A A A    Nyomtatható verzió

Az MKB Bank támogatásával őszi kompetenciafejlesztő tréning indul „Dobbantó” néven női vállalkozók részére. A Dobbantó a nők pénzügyi ismereteinek bővítését tűzte ki céljául. A 12 napos, 90 órában zajló képzés során a résztvevők az üzleti sikereik eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási és forrásteremtési ismereteket szerezhetnek.

A résztvevők jelentkezését 2022. okóber 09-ig várják az alábbi linken:
https://seed.hu/szolgaltatasok/dobbanto/

A tréning oktatótermének ajtaja minden vállalkozó szándékú hölgy előtt nyitva áll, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását.

Az októberben induló képzés költsége 400.000 forint, melyhez bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől a képzés szervezői, a fennmaradó összeget az MKB Bank finanszírozza.

Az MKB Bank képzési partnerével a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal közösen 2010-ben indította el a „Dobbantó, pénzügyekről nőknek” programját, melynek egyik legfontosabb eleme a most újra meghirdetett 12 napos kompetenciafejlesztő tréning.

A vállalkozónők készségeinek fejlesztésén túl a program kiemelt célja a közösségalkotás. A Dobbantó minden egyes elemének feltett szándéka színteret biztosítani a magyar vállalkozónőknek a találkozásra, a szakmai kapcsolati hálójuk bővítésére.

A témával kapcsolatban friss információkkal találkozhatnak az érdeklődők a Dobbantó MKB Bank - pénzügyekről nőknek közösségi oldalán: https://www.facebook.com/dobbantoprogram.budapestbank/

 

Forrás:

https://startuponline.hu/vallalkozonoket-segit-a-fejleszto-program/

Kép forrása:

https://www.youtube.com/channel/UC4eD8_-GghWIgnqMmj9FK-g