A szellemi tulajdon védelme
 

Hiánypótló platform segíti a munkaerőpiacot

A A A    Nyomtatható verzió

Az iparági nehézségeket testközelből ismerő magyar csapat (giggle.hu), innovatív platformja alapjaiban változtathatja meg a munkaerőpiacot.

A Giggle függetlenséget kereső munkavállalókat párosít munkaerőt igénylő partnerekkel, gyorsan betanítható munkakörökre, mint például a felszolgáló, konyhai kisegítő, mosogató, pultos, raktáros, eladó vagy az adminisztrátor.

A Giggle munkavállalói transzparens módon értesülnek az aktuálisan elérhető munkákról és értékeléseket olvashatnak a munkaadókról. Az értékelő rendszer biztosítja, hogy a kedvelt munkavállalók visszatérjenek, ezáltal nem csak rövid távra biztosítva munkaerőt partnereiknek. Miközben a munkát elvégzőket jutalmazzák, kizáráshoz vezethet, ha valaki nem jelenik meg az adott helyen a megbeszélt időpontban, ezáltal javítva a több iparágban növekvő megbízhatósági problémát. A munkáltatói értékelések útján segítik továbbá a kimagasló teljesítményt nyújtó munkavállalókat kimagasló kondíciók mellett dolgozni.

A startup feltételeivel inaktív képzett és releváns munkavállalókat is mozgósít, akiknek a könnyű beilleszkedés mellett rugalmas munkavállalást és gyors pénzkereseti lehetőséget biztosítanak. Ezáltal az állandó munkatársak sem válnak túlterheltté, és a jelenleginél flexibilisebb munkarendben tudnak dolgozni, biztosítva a hosszabb távú stabil működést.

A Giggle célpiacai közé tartoznak a diákmunkások mellett a munkakeresők és alkalmi munkákból élők, valamint a főállás mellett dolgozók egyaránt.

A csapat nemzetközi ambíciókkal rendelkezik, terveik között szerepel az év során legalább egy külföldi piacra betörni.

 

Forrás:

http://hirek.prim.hu/cikk/2023/01/10/alapjaiban_valtoztathatja_meg_a_munkaeropiacot_egy_magyar_startup

Kép forrása:

http://hirek.prim.hu/