A szellemi tulajdon védelme
 

Hamarosan lejár a 31. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány huszonötödik alkalommal kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatára 2023. február 03-ig lehet jelentkezni.

Az évente meghirdetett pályázat azokat a magyar egyéni vállalkozókat, vagy Magyarországon bejegyzett társaságokat jutalmazza, amelyek a pályázati kiírást megelőző évben kiemelkedő műszaki, technológiai vagy gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az elbírálás során a bírálóbizottság a 2022-ben elért többleteredmény/többletárbevétel, és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett, az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

A nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs tevékenységeket további hét kategóriában ismerik el: Ipari-, Agrár-, Környezetvédelmi, Informatikai Innovációs Díj, az „Alapkutatástól a piacig” 2022. évi Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja. A díjak ünnepélyes átadására 2023. márciusban kerül sor az Országházban.

A pályázattal kapcsolatban további információ a Magyar Innovációs Szövetség honlapján olvasható.

 

Forrás:

http://hirek.prim.hu/cikk/2023/01/16/kozeleg_a_31_magyar_innovacios_nagydij_felhivas_beadasi_hatarideje

Kép forrása:

https://www.innovacio.hu/