A szellemi tulajdon védelme
 

Hazai és határon túli tizenéveseknek írt ki ötletverseny pályázatot a MOME

A A A    Nyomtatható verzió

Január 27-től ismét lehet jelentkezni a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) ötletversenyére.

Milyen lesz az élet 2043-ban? Mesterséges intelligencia, környezeti változások, új közlekedési eszközök, létformák… Mit hoz a jövő? Hogyan képzelik a világot 20 év múlva a mai kiskamaszok? Ezekre a kérdésekre keresi a választ 2023- ban is az Ugrás a jövőbe kreatív pályázat, arra bíztatva a hazai és határon túli tizenéveseket, hogy osszák meg elképzeléseiket a jövőről.

A pályázat nem csak a csapatmunkára, de a designgondolkodás megismerésére is egyedülálló lehetőséget kínál. A versenyre 2-5 fős csapatokban lehet jelentkezni, a második fordulóba jutó csapatokat pedig a több hónapos intenzív felkészítőmunka során az egyetemen oktató tanárok mentorként kísérik. A legjobb pályamunkákat a második forduló végén rangos szakemberekből álló zsűri választja ki.

Legyen szó akár grafikáról, kisfilmről, animációról, fotóról, szolgáltatásról, termékről, esetleg építészeti koncepcióról, a MOME várja a jövőről szóló, kreatív ötleteket. A pályázók analóg, digitális vagy vegyes technikával készített tervekkel nevezhetnek (részletes leírás a weboldalon). A versenyre regisztrált csapatok egy felkészítő programon vehetnek részt, ahol segítséget kapnak a pályamunkák elkészítéséhez.

A csapatok 2023. március 15-ig pályázhatnak.

A fődíj MakerBot Sketch 3D nyomtató mellett a FabLab Budapest által felajánlott kreatív csomagot és további értékes nyereményeket kapnak a díjazottak.

Jelentkezés és további információ:
A pályázat aloldala: link
Facebook-oldal: link
Instagram-oldal: link
TikTok oldal: link

 

Források:

https://ugrasajovobe.mome.hu/

Kép forrása:  https://ugrasajovobe.mome.hu/