A szellemi tulajdon védelme
 

A munkaerő-toborzást segíti egy magyar fejlesztés

A A A    Nyomtatható verzió

Már elérhető a Melon HR Technology innovatív applikációja, az első teljesen automatizált és okos vezérelt online munkaerő-toborzó szoftvere. A high-tech megoldás teljes körű HR szakmai adatbázissal támogatja a kis- és középvállalatokat a munkaerő-keresés folyamataiban, ráadásul teljesen ingyenesen elérhetővé tették a magyar cégek számára.

A közlemény szerint „A MelonApp rendszerszintű kapcsolatban van minden jelentős magyar álláshirdető portállal, így automatikusan kezeli az álláshirdetéseket és gyűjti össze az álláshoz leginkább megfelelő jelölteket. Tudásbázisa több mint 400 állásra tartalmaz teljes körű szakmai adatokat: melyik állást hol érdemes hirdetni, milyen beállításokkal, milyen bérezéssel és milyen hirdetési összeggel.”

A rendszer a munkaerő-toborzás adminisztratív lépéseinek automatizálásával csökkenti a HR-szakemberek munkáját. A toborzas.melonapp.hu online szolgáltatással azok is megtalálják a hiányzó munkaerőt, akik nem rendelkeznek HR szakemberrel vagy éppen HR szaktudással.

A magyar fejlesztés működése és teljesen automatizált toborzó folyamata világszinten egyedülálló, ezért a magyar piac mellett a külföldi terjesztését is megkezdte a cég.

 

Forrás:

https://index.hu/belfold/2023/02/06/magyar-innovacio-siker-automatizalt-online-munkaero-melon-hr-technology/

Kép forrása:

https://index.hu/