A szellemi tulajdon védelme
 

Richter Anna Díj – Közzétették a döntős pályázatokat

A A A    Nyomtatható verzió

A Richter Gedeon Nyrt. már ötödik alkalommal hirdette meg a Richter Anna Díjat, melynek célja, hogy hozzájáruljon az oktatás, az egészségügy és a gyógyszerészet területeinek fejlesztéséhez olyan innovatív ötletek felkarolásával, amelyek minőségi változást hoznak nem csak az ezekben a szektorokban dolgozók, hanem mindannyiunk életébe. Idén már az újonnan létrehozott junior kategóriában középiskolások és felsőoktatásban tanulók is küldhettek be ötleteket.

A legjobb ötletek kivitelezéséhez anyagi támogatás, sajtónyilvánosság jár, illetve segítség a projekt megvalósulásához.

A díjra idén is több száz projektet neveztek, mely közül a pedagógus, orvos, egészségügy szakdolgozó, gyógyszerész és junior kategória egy-egy zsűridíjasát a zsűri tagjai választják majd ki, ők döntik el, ki kapja a projekt megvalósítására fordítható négy-négy millió forintot. A nagyközönség pedig online szavazással döntheti el a közönségdíjasokat, kategóriánként 1-1 szavazattal támogathatja a döntősöket, ehhez március 12-ig lehetőség van megtekinteni a csapatok és projektek bemutatkozását a www.richterannadij.hu oldalon vagy a Richter Anna Díj Youtube csatornáján.

 

Forrás:

https://richterannadij.hu/index.php/hirek-aktualitasok/63-elindult-a-szavazas-az-egyik-dij-sorsa-a-kozonseg-kezeben-van-2

Kép forrása:

https://richterannadij.hu/index.php/hirek-aktualitasok