A szellemi tulajdon védelme
 

Kívül szépít, belül gyógyír az új magyar innováció

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar Seven Sekina cég első terméke az S7 Óceáni Gyöngypor egy olyan termék, amit magyar szakértők fejlesztettek tovább a sós vízi igazgyöngy legfinomabb őrleményének felhasználásával.

Az ázsiai kultúrában már évezredek óta használják az óceáni igazgyöngy finom őrleményét, amely belsőleg alkalmazva értékes ásványi anyagokkal és aminosavakkal tölti fel a szervezetet, emellett gyulladáscsökkentő, vitalizáló, stresszoldó erőt tulajdonítanak neki. Nemcsak a haj, a bőr és a köröm szépségét, hanem a test kiegyensúlyozott működését is támogatja. Kiemelkedően magas kalciumtartalma kiváló gyógyír csontritkulás ellen.

A fejlesztésen dolgozó orvosok elmondták: a különleges készítmény feszes, gyönyörű és egészséges bőrt kínál a használóinak. Emellett segíti a mély, nyugodt alvást, és a kiegyensúlyozott, stresszmentes hétköznapokat is.

A vegytiszta, 100%-ban tiszta és természetes igazgyöngyőrlemény íztelen-szagtalan tulajdonsága miatt szinte minden ételbe, italba keverve is fogyasztható. Külsőleg kiváló arcpakolás készíthető belőle, de bármilyen arckrémbe, tonikba vagy alapozóba is bekeverhető.

A Seven Sekina termékcsalád változatos ízű, kényelmesen fogyasztható italporokat is tartalmaz, amelyek jelentős pozitív élettani hatást gyakorolnak az egész szervezetre.

A Body termékcsalád jelentősen segíti a megfelelő mennyiségű kollagén beépülését az inakba, az ízületekbe, a csontokba és az izmokba.

 

Források:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/uj-felfedezes-a-szepsegapolasban-magyar-innovaciot-mutattak-be/19453/

https://sokszinuvidek.24.hu/eletmod/2023/01/29/igazgyongy-kulso-belso-alkalmazas/

 

Kép forrása:

https://sevensekina.com/blog/