A szellemi tulajdon védelme
 

Egyedülálló fejlesztés segíti az autósok és ipari szolgáltatók kapcsolatát

A A A    Nyomtatható verzió

Magyarországon egyedülálló szerviz platform segíti az autósok és az ipari szolgáltatók mindennapjait. Az nDRU startup vállalkozás egyszerűbbé teszi az autószervizek, autómosók, gumisok, műszaki vizsgabázisok és hasonló szolgáltatók napi működését: hatékonyabbá teszi a folyamatokat, kiváltja a telefonos ügyfélkommunikációt, segít az eladásokban és az ügyfélszerzésben is.

„Az nDRU applikáció ingyenesen elérhető Android és Apple készülékekre is. Az autós felhasználó belépését követően egy térkép jelenik meg, amelyen megtalálhatja a közelben lévő autószervizeket, szolgáltatókat. Ez önmagában hiánypótló, de az applikáció ennél sokkal többre képes. A vásárlók a szolgáltatóra kattintva részletes képet kapnak a nyitvatartásról, az elérhető szolgáltatásokról és az árakról. Sőt, az általuk keresett szolgáltatások kiválasztása után az alkalmazás felkínálja azokat az időpontokat, amikor a szerviz fogadni tudja járművüket. A kiválasztott időpontot pedig azonnal le is lehet foglalni. Óriási segítség, hogy az alkalmazás használója azt is előre tudhatja, várhatóan mikor készül el az autója. Az nDRU appon az autótulajdonosok a szerviz előzményeket és költségeket is egyszerűen megtalálják. Az úttörő megoldások sora itt még nem ért véget: az alkalmazást használók az appon keresztül fizethetik ki a szervizelést és e-mailen azonnal megkapják számlájukat is.” – olvasható a digitalhungary oldalán.

Az első 100 szerviz, amely csatlakozik még díjmentesen juthat hozzá az nDRU használatához.

 

Forrás:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Az-autosokat-kiszolgalo-szervizek-es-szolgaltatok-svajci-bicskajava-valhat-a-most-indulo-nDRU-startup/19658/

Kép forrása:

https://ndru.helpcenter.io/