A szellemi tulajdon védelme
 

Az online letöltés folyamatát egyszerűsíti egy hazai startup innovációja

A A A    Nyomtatható verzió

Hiánypótló alkalmazás – a Chrome böngészőhöz készült bővítmény – teszi gyorsabbá és hatékonyabbá a mindennapokat a digitális térben: a Lazy Felix használatával nem kell többé letölteni a fájlokat pusztán csak azért, hogy utána újra feltöltsük azokat valahova.

A bővítmény kezelése rendkívül egyszerű, mindössze két lépés elegendő a képek kezeléséhez, használata a bevezetési időszakban ingyenes.

A fejlesztők szerint az innováció azoknak jelenti a legnagyobb segítséget, akik a munkájuk során gyakran osztanak meg digitális tartalmat, vagy saját tartalmukhoz gyakran illesztenek be képeket. Kiemelten hasznos lehet az újságírók, a média és a marketing területein dolgozók, a tanárok, vagy az orvosok számára, mivel sokkal gyorsabbá teszi a mellékletek használatát.

Az öt fős magyar fejlesztői csapat célja, hogy az egész világon elérhető legyen a Lazy Felix bővítmény. A másfél éve indult hazai startup egyedülálló ötletének megvalósításához a Hiventures inkubációs tőkeprogramja nyújtott üzleti támogatást.

 

Forrás:

http://hirek.prim.hu/cikk/az_online_vilag_regi_almat_valtja_valora_egy_magyar_startup

Kép forrása: 

http://lazyfelix.com