A szellemi tulajdon védelme
 

PLANET BUDAPEST 2023 fenntarthatósági Expó és Élményprogram

A A A    Nyomtatható verzió

Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvnye 2023. szeptember 27. és október 1. között a Hungexpo területén várja látogatóit.

Az esemény célja, hogy gyakorlatba átültethető válaszokat adjon a fenntarthatóság terén tapasztalható kihívásokra.

A szakkiállításon a startupoktól a nagyvállalatokig bezárólag minden olyan üzleti szereplő számára lehetőség nyílik a megjelenésre, melyek segítik a fenntarthatóságot, és új megoldásokat nyújtanak az élhetőbb jövőért, az energia, a mezőgazdaság, az élelmiszer, a közlekedés, a víz- és hulladékgazdálkodás, valamint az „okos városok” fejlesztése terén.

A Planet Budapest új koncepciójában az általános témák mellett minden alkalommal megjelenik egy kiemelt fenntarthatósági téma. 2023-ban ez az élelmiszer, amelyet az esemény a lehető legteljesebben jár körül (az ellátás biztonsága, az egészséges, fenntartható étkezés és életmód, fenntartható mezőgazdaság, stb.).

Az idei Expón közel kétszáz kis-, közepes és nagyvállalat, startup, szakmai szervezet és oktatási intézmény vonultatja fel legújabb innovációit, találmányait.  A kiállítók között számos olyan innovatív cég képviselteti magát egyedülálló termékekkel, amelyek a lakosság számára is elérhetők, és segítik a fenntarthatóságot mindennapjainkban.

A kiállítás regisztráció nélkül 10.00 és 18.00 óra között látogatható. Az Expó Szakmai programok eseményen öt párhuzamos szakmai konferenciára kerül sor, amelyek részvétele ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.

A Fenntarthatósági kiállítás  részletes tematikus programja az alábbi oldalon https://planetbudapest.hu/programokérhető el, a kiállítók listáját a következő link tartalmazza: https://planetbudapest.hu/exhibitors

 

Forrás:
https://planetbudapest.hu/

Kép forrása:
https://www.facebook.com/PlanetBudapest2023/