A szellemi tulajdon védelme
 

Gélvitamin - magyar innovációs siker a vitaminok háza táján

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar Novotic gyógyszerész társaság fejlesztette ki a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, Balogh Levente elképzelései alapján az új, innovatív gélvitaminokat.

A Viola termékek alapötletét az ásványvíz inspirálta, az elképzelés az, hogy olyan formában vegyünk be bármilyen fajta vitamint, ami a lehető legközelebb áll a természetességhez.

A tablettával ellentétben a Viola gélvitamin termékcsalád egyik legnagyobb előnye, hogy amikor bevesszük, sokkal kevesebb felesleges adalékanyagot juttatunk a szervezetünkbe, miközben a felszívódás már a szájnyálkahártyán megkezdődik.

A Viola egyelőre 4 termékkel lép be a vitamin- és étrendkiegésző piacra: Magnézium+B6, C-vitamin, ízületvédő és multivitamin szerepel a palettán, de még idén várható a termékskála bővítése.  Rövid időn belül 40 különböző készítmény lesz elérhető, köztük tőzegáfonyás, kurkumás, kollagénes és terhesvitamin is.

A gélvitaminok segédanyag- és ízesítésmentesek és a természetben is megtalálható összetevők alkotják.  Ideális választás lehet kisgyermekek és idősek számára a könnyű bevétel miatt, ráadásul hígítva is, akár vízben elkeverve is fogyasztható.

A terméket a szomszéd országokban, Szlovákiában, Romániában és Csehországban is hamarosan forgalmazzák, illetve a hosszú távú tervek között szerepel, hogy egész Európával megismertetik az új generációs vitaminokat.

 

Források:

https://www.vg.hu/cegvilag/2023/11/erre-meg-balogh-levente-is-igent-mondott-egy-fejlesztes-megvaltoztathatja-a-vilag-vitaminfogyasztasat?fbclid=IwAR1Bd7Aspn0TsgVc6pDe29uZnmHzisYp0W-Lk4T6dWcDgEEIRSNWUN1kVtQ

https://kkvmagazin.com/sikeres-vallalkozasok/v/vitamin-szentkiralyi-balogh-levente-etrendkiegeszito/

https://novotic.hu/about.html

Kép forrása:

https://violaparis.hu/