A szellemi tulajdon védelme
 

Újabb funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás

A A A    Nyomtatható verzió

Az EgészségAblak alkalmazás ingyenes és mindenki számára letölthető. Első használatához TAJ-számra, Ügyfélkapu-azonosítóra és jelszóra van szükség, a további belépéseknél azonban már egyszerűen ujjlenyomattal is azonosíthatja magát a felhasználó.

Az applikációt letöltők gyorsabban tájékozódhatnak aktuális egészségi állapotukról, késedelem nélkül tölthetik le a legfrissebb laboreredményeket, zárójelentéseket, leleteket, ambuláns lapokat.

Az alkalmazásban már hat funkció érhető el: a felhasználó összes egészségügyi dokumentuma, a felírt és kiadott receptjei, háziorvosa rendelési ideje, oltási igazolványa, és az alkalmazásból a nap huszonnégy órájában közvetlenül hívható az EgészségVonal is.

Az új frissítéseknek köszönhetően az orvos által felírt receptek kiváltása nem múlhat azon, hogy a felhasználó megnyitotta-e az alkalmazást, mert telefonja kezdő képernyőjén megjelenik a receptekről szóló értesítés, és az alkalmazás ugyanígy értesítést küld az elkészült új egészségügyi dokumentumokról is. Emellett  családbaráttá válik az alkalmazás, ugyanis meghatalmazás esetén a családtagok dokumentumai is elérhetővé válnak.

Az alkalmazás egyre népszerűbb, már több mint két és fél millió magyar ember töltötte le a telefonjára.

 

Forrás:

https://hirado.hu/belfold/cikk/2023/12/02/ujabb-funkciokkal-bovul-az-egeszsegablak-mobilalkalmazas

Kép forrása:

https://play.google.com/s