A szellemi tulajdon védelme
 

Új magyar találmány – UC Ring

A A A    Nyomtatható verzió

Az Urilcard 2020 novemberében indult, melyet Drabant Sebestyén S. (alapító) indított azzal a céllal, hogy digitalizálja és ezzel megreformálja a kapcsolatépítés fogalmát. Első nagy dobásuk a digitális névjegykártya, az Urilcard kártya volt, ami leváltva a papíralapú névjegykártyákat, minden eddiginél egyszerűbbé tette a digitális névjegyek megosztását.

Amíg a kártya a vállalkozásokat szolgálja ki, addig az Urilcard a magánszemélyeket vette célba új megoldásával, az UC Ringre keresztelt okos gyűrűvel.

Az UC Ring forradalmasítja a kapcsolatépítés világát. Az eszközt hozzáérintve a telefonunkhoz egy regisztrációs oldalra navigál, ahová adatainkat, profiljainkat egyszer elmentve később egyetlen gyűrű-érintéssel bármilyen infót megoszthatunk magunkról új ismerősünkkel.

UC Ring egyébként nem csak a kapcsolatépítést teszi lehetővé, hanem a pénzküldést is. Az UC Pay funkcióval Pénzt fogadhatunk barátainktól és családtagjainktól, akár a Revolut vagy más, arra alkalmas internetes bankok segítségével. Csak egy érintés az UC Ringgel a másik fél telefonjához, és máris indíthatjuk az utalást, eEzzel tovább egyszerűsítve és felgyorsítva a pénzküldést a mindennapokban.

A fekete színű okos gyűrűt többféle méretben gyártotta le a cég. 

 

Források:

https://www.penzcentrum.hu/vallalkozas/20240403/itt-a-dijnyertes-fiatal-vallalkozo-ujabb-nagy-dobasa-x-1149014

https://brancskozosseg.hu/technologia-innovacio/uc-ring-powered-by-urilcard

Kép forrása:

https://brancskozosseg.hu/technologia-innovacio/uc-ring-powered-by-urilcard