A szellemi tulajdon védelme
 

Mi is jelen voltunk a Business Festen

A A A    Nyomtatható verzió

Hivatalunk is képviseltette magát a Business Fest 2024-en, Magyarország egyik legnagyobb üzleti fesztiválján, június 13-án a Millenárison.

Minden IP Hőssé váló látogatót kávéval, jókedvvel, kvízjátékkal, értékes és hasznos információval, ingyenes szellemivagyon-diagnózissal és jó tippekkel láttunk el arra vonatkozóan, hogyan érdemes elindulni a szellemi tulajdonvédelem útján.

A Business Fest idén 17 színpaddal készült, ahol több mint 500 előadó állt színpadra. Az IT Fest témái között a digitális trendek, a növekedés, az AI vállalati alkalmazási kérdések és fizetési megoldások témakörei szerepeltek. Az előadók között köszönthettük munkatársunkat, dr. Sulyok Ádámot, a Szerzői Jogi Főosztályunk vezetőjét is, aki egy igen aktuális és izgalmas témáról tartott előadást, a szellemitulajdon-védelem fontosságáról, és annak kapcsolatáról a Mesterséges Intelligencia által generált tartalmakkal.

 

_____________________________________

A Business Fest, Magyarország legnagyobb üzleti fesztiválja,öt szakmai rendezvényt fog össze. Ezek a HR, IT, Sales és az Ecommerce Fest, valamint a Business Builders. Az előadók között számos ismert szakember található a legkülönbözőbb területekről. Ez az a fesztivál ahol az ország vezetői  egy laza hangulatban, őszintén megoszthatják egymással tapasztalataikat, új ötletek és kapcsolódások születhetnek.

 

Forrás:

https://businessfest.hu/